Bangaïs


Selectieve fok van Berner sennenhonden
Vachtverzorging van alle rassen

Erkend door de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus (FCI-stamboom)
en door het ministerie van landbouw (HK 10101441).

Liefhebberskennel sinds 1992 met als streefdoel het fokken van mooie, gezonde honden met een eerlijk karakter, uit weloverwogen combinaties.
Al onze pups worden geboren uit HD en ED vrije ouders, hebben een stamboom van de koninklijke maatschappij sint Hubertus, worden meermaals ontwormd, voorzien van een chip en ingeënt en gecontroleerd door een dierenarts vooraleer ze het nest verlaten.
Om moeder en pups de nodige rust te gunnen laten we bezoekers pas toe van zodra de pups ongeveer 3 weken oud zijn, nadien is contact met mensen zeer belangrijk voor een goede socialisatie en bent u altijd welkom om het nest te bezichtigen.
Tip: Om het overbrengen van ziektekiemen te vermijden is het belangrijk dat u niet het ene nest na het andere bezoekt, maak tijdig een afspraak zodat u diverse kennels over meerdere dagen gespreid kan bezoeken.
Onze honden leven vrij in de tuin, worden frequent meegenomen voor een wandeling of training en zijn regelmatig terug te vinden op hondenshows.
Meerdere door ons gefokte honden behaalden uitmuntende resultaten op tentoonstellingen en/of worden ingezet in het fokprogramma van andere kennels, zowel in België als in het buitenland.
Voor diegene die liever niet met een pup start hebben we af en toe jongvolwassene honden ter beschikking, neem vrijblijvend contact op voor meer info.
Daarnaast kan u bij ons ook terecht in het hondenkapsalon voor de volledige vachtverzorging van alle rassen door een gediplomeerde hondenkapster.
Wij danken u voor het bezoek aan deze website en zijn steeds bereid om u bijkomende inlichtingen te verstrekken.
De kennel is vrijblijvend te bezoeken na afspraak.
Je kan ons contacteren op volgende telefoonnummers:
0032(0)14.55.76.82 of 0032(0)476.33.02.74 of via e-mail

Ons adres :
steenfortstraat 4a
2460 Kasterlee (Lichtaart)
provincie Antwerpen- België

 

Paul, Greet & Matthias